Door de krachten te bundelen van 2 bedrijven is een uniek concept ontstaan in de vorm van WallSkin. De combinatie van elementen van Smartwall.nu met elementen van ReachOut Media zorgen ervoor dat onze klanten kunnen genieten van een nieuwe interieurbeleving.

WallSkin kan voor klanten de mooiste projecten realiseren. Of het nu een deur is  of een hal van een luxe hotel die een volledige make-over moet krijgen. Wij kunnen de klant alle zorgen over de realisatie uit handen nemen. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we zowel het design als de metamorfose zelf compleet verzorgen. We hebben een flexibel team dat graag samenwerkt met mensen waarmee u nu ook al werkt.

Voorbeelden waar u aan kunt denken:

  • Kantoren van een unieke werksfeer voorzien
  • Hotels die de gasten een beleving bieden die eerder ondenkbaar was
  • Zorginstellingen die de cliënten een mooier thuis kunnen bieden
  • Retaillocaties die de klanten een ervaring bieden die ze niet vergeten
     

We denken graag met u mee en u kunt ons altijd even vrijblijvend een email sturen of bellen voor een eerste kennismaking, waarin we graag de mogelijkheden voor u bespreken.

De drie hoofdrolspelers:

1- Frits Schiphorst

Inspirator

Als eigenaar van Smartwall BV geniet ik als mensen door onze producten en diensten een betere werksfeer krijgen en nog efficiënter kunnen vergaderen. Ben sportief en een mensen mens. Heb ervaring met het coachen van teams. En weet inmiddels, na zoveel jaren ervaring, hoe je nog effectiever kan vergaderen. Meer weten? Gewoon even bellen of mailen. 06-37194779.

2- Tom Engelen

Realisator.

Als aanpakker weet Tom al jaren wat het betekent om datgene wat bedacht is ook daadwerkelijk in de praktijk te realiseren. Met zijn inzicht en overzicht kan hij zelfs de meest complexe projecten tot een glansrijk eindresultaat leiden. Hij geniet elke dag weer van klanten die verbaasd zijn over de enorme mogelijkheden. Mogelijkheden die ook nog eens omgezet worden in dagelijkse beleving.
Aldus Tom:
“Ik hou van projecten die onze klanten blij maken. Op locatie bij de klant kan ik echt genieten. Naast mijn werk bij WallSkin ben ik nog actief met andere projecten maar mijn hart ligt toch echt bij WallSkin. Daarnaast hou ik van een feestje en geniet van al het moois wat het leven te bieden heeft.”

3- Huub Engelen

Coördinator.

Het enorme effect wat WallSkin op andere mensen heeft, trok Huub erg aan om WallSkin naar het volgende niveau te brengen. Huub wil zoveel mogelijk bedrijven en andere organisaties kennis laten maken met de mogelijkheden die tot nu toe onbenut blijven. Geïnspireerd door Frits is Huub vooral bezig om alles te coördineren rondom de marketing van  WallSkin, maar ook de coördinatie van de dagelijkse gang van zaken wordt door Huub opgepakt.
Aldus Huub:
“Ik draai al heel wat jaren mee in het bedrijfsleven en weet daarom hoe belangrijk een goede sfeer kan zijn voor het halen van de gewenste resultaten. WallSkin heeft iets heel bijzonders omdat hier daadwerkelijk de omstandigheden van werknemers, gasten, cliënten en klanten compleet kunnen worden veranderd. Ik heb een hekel aan saaie kantoren, instellingen, restaurants en hotels. Vooral nu ik weet dat het vaak eenvoudig aangepakt kan worden. Ik wil graag meehelpen om dit te veranderen.”

Maak persoonlijk met ons kennis! Stuur ons een email op info@wallskin.nl of bel ons op 0343 234447 of 06 37194779